Järlöv Sporting Club

Järlövs sporting club är en ideell förening som arrenderar Järlövs Skjutskola och jaktskyttebanor 2 kvällar i veckan från april till september. Vi har ca 260 medlemmar som gillar att skjuta som bra träning inför jakt/ tävlingar eller bara för att det är kul! Vår målsättning är att vara en naturlig samlingsplats för jägare, sportskyttar, ungdomar. Där vi kan skjuta och umgås i lugn och trevlig miljö. Man behöver inte vara medlem för att komma och skjuta på dessa kvällar, men det blir billigare redan 2:a gången om man skjuter 75 skott eller mer per tillfälle. Varje tisdagskväll under våren har vi en banvärd på plats som hjälper er med att komma igång med träningen och visar hur allt fungerar på banorna mm. Är ni nybörjare och vill prova på, eller träna inför jägarexamen, så boka alltid tid hos Kalle först. Se mer info under jägarexamen på sajten.

Öppettider för träning, Drop-In 2019, Järlövs sportingclub

Lerduvebanor, sporting och Nordic Trap.

2 april-12 september jägarsporting, tisdagar kl. 17–20. Nordic Trap, tisdag och torsdag kl. 18-20.
Vi har tak över våra 2 trapbanor och 4 av sportingstationerna! Nordic Trap kan man även träna under andra tider på året,
kontakta Henrik, tfn 070-692 55 50. Vi kommer även att arrangera vår populära lerduvejakt för medlemmar på vissa onsdagar, inbjudan sker via e-post.

Samtliga banor stängda v. 29-30, samt valborgsmässoafton och alla röda dagar.

Priser, Järlövs sportingclub

Års/ medlemskort: Senior 400: -, Junior 50: - (t.o.m. det året man fyller 20 år)
Första året 450: - för senior samt de som inte betalt före den 31 mars.
Betalas via bankgiro 5029-1079 eller Swish 123 3799038

Sporting tisdagar: Pris per serie lerduvor inkl. ammunition. Endast banans ammunition får användas. Medlem senior och junior 80: -. Övriga 150: - Hyra av föreningens vapen 50kr/person. Vid Träning Nordic trap tisdag och torsdag, är det tillåtet att använda egen ammunition stål om man har eget vapen och är van skytt. Pris per serie PV lerduvor exkl. ammunition, medlem 30 kr övriga 35 kr. (På tisdagar endast en bana trap öppen och torsdag 2 banor.)

STYRELSEN, JÄRLÖVS SPORTING CLUB
Ordf. Kalle Dalenbäck tel. 070-544 42 50
Sekreterare. Johan Skarström
Kassör. Lars Brag
Ledamot. Ingela Nilsson

SPONSORER

Varbergs Sparbank är vår huvudsponsor

VSB

© Copyright 2019 JÄRLÖV SKJUTSKOLA